fbpx
2024-05-21T00:00:00+02:00
Bezig met het laden van Events
Dit event is voorbij.

Leer Niet Om Te Gaan Met Stress,
Maak Er Definitief Komaf Mee!

Stress kan een sluipend gif zijn dat zowel ons persoonlijke leven als onze professionele prestaties ondermijnt. Het beïnvloedt ons op manieren die we ons niet altijd bewust zijn, en het kan jaren van ons potentieel stelen.

Of je nu een ambitieuze ondernemer, een gepassioneerde zaakvoerder, een toegewijde bedrijfsleider of een particulier bent dat streeft naar persoonlijke groei, deze training is ontworpen om jou te helpen. Deze training richt zich zowel particulieren als ondernemers omdat stress geen onderscheid maakt. Iedereen kan profiteren van de transformatie van stress in succes.

Deze workshop is voor jou als je:

 • Niet wil leren leven met stress;
 • Al heel wat inspanningen geleverd hebt om met stress leren om te gaan, maar nog steeds geen goede oplossing vond om er ook effectief vanaf te geraken;
 • Leider wil worden van jouw leven/business met een korte ‘ei’;
 • Het beu bent om geparalyseerd te worden door stress, of komaf wil maken met vecht- of vluchtreacties (emotioneel eten, allerhande verslavingen,…) die door stress geactiveerd worden;
 • Meer oplossingsgericht en creatief wil handelen;
 • Meteen uit jouw sloffen schiet als iemand iets doet wat je niet zint;
 • Heel wat stress merkt in relaties thuis, in jouw omgeving, in jouw onderneming, op jouw werk;
 • Vaak lichamelijke klachten hebt: hoofdpijn, spierpijn, allergieën, spijsverteringsproblemen, aanslepende verkoudheid,…  kortom je voelt je over het algemeen niet zo fit meer en creëert tal van ziektebeelden;
 • Moeite hebt om je te concentreren;
 • Vaak moe bent en tekort hebt aan energie;
 • Terug een energiek en vitaal gevoel wil;
 • Gedachten continu in cirkels draaien en piekert;
 • Jouw volledige potentieel ter beschikking wenst waardoor je sneller realiseert wat je wil bereiken;
 • Op ieder moment snel weer verder wil in plaats van ganse dag gebukt te lopen onder negativiteit, stress, een lastig gevoel of pijnlijke emotie;
 • Beter wil slapen;
 • Je stresstriggers wil verwijderen van trauma, rouw, controleverlies uit een lastig verleden zonder door een tunnel van pijn en verdriet te gaan.`

Kortom als je een diepgaande methode wenst die je zelf kan toepassen op ieder moment als je er nood aan hebt!

Tijdens deze training leer ik jou gouden tools aan om definitief, snel en blijvend komaf te maken met stresstriggers. Bepaalde tools kunnen dit zelfs in minder dan 5 minuten!

Mentale, fysieke en emotionele problemen zullen stelselmatig verminderen naarmate je het toepast, het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd, je zal opnieuw genieten van innerlijke rust en stralen van binnenuit.

Jouw leven en business verloopt veel aangenamer zodra je deze tools in de vingers hebt, gegarandeerd!

DEELNEMEN
 • Training 2 dagen
 • Ontstresstools in jouw pocket
 • Maak definitief komaf met stresstriggers
 • In minder dan 5 minuten
 • Altijd en overal toepasbaar
 • Verandering tot op celniveau
 • Snel, blijvend en diepgaand resultaat

Wat de ontstressworkshop inhoudt, kom je hier te weten:

Voor wie?

Leer Niet Omgaan Met Stress,
Leg Je Er Niet Bij Neer!
STOP De Stresstriggers,
STOP De Lichamelijke Klachten,
STOP Het Gepieker! 

Mensen die willen komaf maken met:

 • Stress

 • Angst

 • Trauma

 • Lichamelijke klachten

 • Onverwerkte emoties

 • Verdriet

Welke resultaten mag je verwachten?

Recente onderzoeken tonen aan dat veel problemen en lichamelijke klachten worden veroorzaakt door stress.

Maar hoe doe je er iets aan?

Veel technieken zijn tijdrovend of helpen maar voor een korte tijd. Ze leren je omgaan met stress of trachten je hoofd even leeg te maken. Echter als je terug in een gelijkaardige stressvolle situatie terecht komt, merk je meteen weer dat de stress helemaal de bovenhand neemt of dat de emotionele lading er niet af is.

Met de ontstresstools die ik je ga aanleren is dat anders!

Je gaat aan de slag met de oorzaak van problemen en haalt er onmiddellijk alle stresstriggers definitief af (zelfs als je je niet eens bewust bent waar de stress op een bepaald moment vandaan komt, kan je het toepassen).

Deze tools zijn zowel toepasbaar op stressvolle situaties en angsten uit het verleden, alsook voor toekomstige gebeurtenissen of ervaringen in het NU.

In plaats van een ganse dag gebukt te lopen onder mentale, fysieke of emotionele stress, zal je meteen merken dat er verlichting komt na het toepassen ervan én dat zelfs al na amper een vijftal minuten.
 
Je leert een tools waarmee je onmiddellijk alle stresstriggers van een welbepaalde stressvolle situatie kan verwijderen. Je bundelt deze stresstriggers tot een neutrale herinnering waardoor de alarmcode van deze stresstriggers volledig verdwijnt en jouw lichaam en geest meteen rust ervaart.

In tegenstelling tot vele andere methodes, zal je veel meer interne rust blijvend ervaren, zelfs als je opnieuw in een gelijkaardige stressvolle situatie zou terecht komen.

Je wordt veel oplossingsgerichter, creatiever, voelt je beter in jouw vel en je zal meer in staat zijn om jouw volledige potentieel te benutten op een positieve renderende manier.

Testimonials

Deelnemers aan de training bereikten reeds prachtige resultaten:

“Levensnoodzakelijk”

Belangrijk inzicht dat je de oorsprong van je stress niet helemaal hoeft te kennen/begrijpen om er toch mee aan de slag te gaan.
Sommige gedragingen zitten zo ingebakken in je leven en voelt als deel van jou. Vaak besefte ik niet eens waarom ik me slecht voelde.
Nu weet ik dat stressgerelateerd gedrag veel meer impact had op mij dan gedacht.
Zalig om te weten dat ik nu de kwaliteit van mijn leven kan verhogen, mijn relaties en mijn potentieel echt kan verbeteren.
Enorm verlichtend. Laat de opkuis maar beginnen ;-)
Ik heb alle vertrouwen om het beste uit mezelf te halen nu!

Ik ben heel blij met deze workshop omdat het mij hoop geeft dat ik de stress en angst in mijn leven nu zelf kan aanpakken, eenvoudig, en dit zónder door pijnlijke gebeurtenissen van het verleden te moeten gaan!

Ik kreeg inzicht dat het onderbewustzijn zoveel sneller werkt dan het bewustzijn waardoor je ook supersnel resultaat kan merken en voelen.

Nu heb ik het vertrouwen dat ik rust kan vinden en in mijn volle kracht kan staan.
Ik zie het leven met vertrouwen tegemoet ipv te leven met de rem op.
Want zo ervaarde ik stress, als een rem om voluit te gaan.

Ik ga deze tool ook inzetten voorafgaand aan een meditatie of slapen zodanig dat ik deze nog veel rustiger en dieper kan beleven.

Je legt alles heel goed en duidelijk uit! Door het gebruik van voorbeelden uit je eigen leven werd alles zoveel klaarder en herkenbaarder. Ik vind het waardevol dat ik me begrepen voel door iemand die hetzelfde meemaakte en die er nu zo stralend en zelfverzekerd uitgekomen is! Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! Je zorgt ook continu voor het waarborgen van de kwaliteit en dat éénieder gehoord is.

“Een tool voor het leven”

Ik zou mensen zeker dit aanbevelen omdat ik zelf al merkte dat het met de eerste oefening werkte!

Ik wist niet dat de vecht-, vlucht- en bevriesreacties zo veel meer gebeuren dan dat ik in de gaten had!
Dat veeeeel meer gedrag daaronder valt!  Ik vond de combinatie tussen theorie/ uitleg en praktisch/oefenen fijn.
Ik vond het nuttig dat je doorvroeg, er dieper op in ging met welke verandering je daadwerkelijk merkte.
Tijdens de workshop was mijn poes net gestorven (aanrijding), ik had een scherp intens verdriet en was helemaal verward.
Toen ik hier de ontstresstool ging op toepassen merkte ik meteen dat het veel minder was, er was wel nog een rouwgevoel maar het slorpte mij niet helemaal meer op. Ik vond de workshop echt prettig!

“Een eye-opener!”

Nooit gedacht/ beseft dat het zo makkelijk kon zijn om positieve invloed/verandering te hebben op een verstoring van de harmonie in mezelf.

“Wonderlijk en toch wetenschappelijk gestaafd”

Inspirerend om de impact van het onderbewuste te kennen en een verademing om te merken dat we effectief iets aan de stresstriggers kunnen doen om zo te kunnen helen van pijn uit het verleden, beter voelen in lichaam en geest.

“Zeer leerrijk, niet zweverig, concreet en praktisch”

“Prachtig hoeveel kennis samenkomt in deze ‘eenvoudige’ manier van ontstressen”

Nieuw inzicht voor mij is dat je wel degelijk invloed hebt op je onderbewustzijn.

Ik zou deze workshop zeker aanraden aan mensen die last hebben van zorgen en stress en er geen vat op kunnen krijgen.
Het geeft meer vertrouwen omdat je zelf aan de touwtjes kan trekken en verandering creëren. Dat geeft meer kracht te weten dat je zelf ‘in charge’ bent.

“Een openbaring”

Reacties en gewoontes die ik voorheen als normaal beschouwde (stressvolle vecht- vlucht en bevriesreacties) zijn eigenlijk niet ‘normaal’ maar zijn tekenen van stress (zoals zwijgen, me terugtrekken,…). Het is enorm verhelderend, ik voel me lichter. Nu weet ik dat ik hier zelf verandering in kan brengen in dit ‘lastige’ gedrag zodanig dat ik meer kan genieten van alles rondom mij.

“Een mooi stuk gereedschap voor dagelijks gebruik en altijd toepasbaar”

Stress eraf halen is effectiever dan omgaan met stress!

Dankjewel Leen, fijne workshop!

“Buitengewoon interessant”

Alles wat me eerder verlamde, kan ik nu zelf veranderen naar kracht en energie. ik ga het zeker gebruiken voor mezelf en ook toepassen bij mijn cliënten.

Toepasbare quote: Lift up your power!

“Verrassend en snel resultaat”

Zeer interessante cursus met heel wat praktische en handige handvaten! Hij overtrof zelfs mijn verwachtingen!
De voorbije 2 jaar heel wat cursussen en opleidingen rond stress gedaan (hoe omgaan met stress, stress verminderen,…) maar wat ik nu geleerd heb is veel praktischer en efficiënter dan alle andere.

“Enige tijd geleden nam ik deel aan een ontstressworkshop bij Leen. Ik weet dat ik niet van de makkelijkste bezoekers was omdat ik er nogal sceptisch tegenover stond.

Tot wanneer ik een moeilijk moment had en nieuwsgierigheid de kop opstak.

Leen gaf de nodige wetenschappelijke uitleg en demonstratie van de ontstresstool. Nadien was het aan ons om dit te ervaren en uit te proberen, bij problemen werden we bijgestuurd.

Na de ervaring was ik niet meer zo sceptisch want het bracht me instant innerlijke rust. Het is bovendien een techniek die makkelijk aan te leren is én ook makkelijk overal te gebruiken, zelfs zonder dat weinig of geen mensen het merken. 

Door mijn job sta ik elke dag in stress.

Ik kan je garanderen, eens je het gevoel van de ontstresstool hebt meegemaakt, zal je het nadien telkens toepassen zodra je je ook maar iets gestresst voelt of slecht in jouw vel voelt.

Ik ben vooral benieuwd naar meer nu ik de impact ervan ervaren heb. Getriggerd om steeds verder zoeken naar mijn innerlijke kracht die ik van binnenuit kan laten stralen!

Ik kan enkel uit ervaring deze ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik kan je verzekeren, hoe sceptischer je komt, hoe meer je verrast zal zijn!

Graag had ik langs deze weg Leen willen danken dat zij mij haar praktijk heeft leren kennen alsook mijn innerlijk gevoel terug heeft laten verkennen!
Een dikke dankjewel!!”

Lees meer testimonials

Mijn verhaal

Vroeger was ik een interne stresskip, ik had dagelijks last van mijn ‘zwarte bol’ ter hoogte van mijn zonnevlecht die continu een slecht gevoel gaf van druk op mijn maag, prikkelbare darmen,…
 
Tal van zaken ondernomen, maar niks hielp tot ik in een burnout terecht kwam.
Was ik me echt bewust van deze stress?
Nee, dat niet, maar toch was dat sluimerend gevoel continu aanwezig waardoor mijn lichaam blijkbaar helemaal verzwakte.

Na het zoeken naar allerhande oplossingen kwam ik terecht bij een diepere laag van mezelf, mijn onderbewustzijn waar heel wat zaken opgeslagen liggen, mijn automatismen. Ik kwam te weten dat deze voor 95% verantwoordelijk is voor mijn gedrag en hoe ik mij voel.

Toen ik dit ontdekte gingen deuren wagenwijd voor me open want ik kon nu alles inzetten om te werken op mijn volledige potentieel (zowel op mijn bewust gedrag 5%, als op mijn onderbewust gedrag 95%).

Bij de technieken die ik je doorgeef, gaan we aan de slag met jouw bewustzijn EN onderbewuste, daardoor kan je snel, blijvend en diepgaand verandering creëren en werk je op jouw volle 100% potentieel.

Ik kan je garanderen dat je snel resultaat zal merken als je hiermee aan de slag gaat.

FAQ

Werkt dit ook voor mij?2021-04-30T19:58:58+02:00

Vaak hoor ik mensen zeggen,
“Je moet daar toch in geloven? Je moet daar toch echt wel voor openstaan?”

Believe me!

Zelfs de meest rationele en sceptische mensen heb ik de geneugten van deze ontstresstool al mogen laten ervaren.
Zolang je de ontstresstool helemaal stap per stap uitvoert zoals ik hem jou leer,
zal je merken dat je snel en blijvend diepgaande verandering creëert!

En oefening baart kunst ?

Hoe vaak moet ik de onstresstool toepassen?2021-04-30T19:52:28+02:00

Om dit toe te lichten, geef ik je graag de vergelijking met een kamer.

Stel je staat in een kamer met een zaklamp op je hoofd.
Als je de zaklamp laat schijnen, belicht je een klein deel van de kamer, dat deel kan je gelijkstellen aan je bewustzijn.
Met je bewustzijn focus je op een welbepaalde stressvolle situatie.
Door hierop te focussen en onderliggend de ontstresstool toe te passen, zullen de geactiveerde alarmsignalen van die stressvolle situatie gebundeld worden tot een neutrale herinnering en definitief weggeschreven worden waardoor de stress onmiddellijk verminderd of zelfs meteen verdwijnt.

Als je met de zaklamp een andere hoek van de kamer belicht, kan het natuurlijk wel zijn dat deze ook weer enkele alarmsignalen tegenkomt die opnieuw moeten ontstresst worden.

Grote verschil is dat in plaats van dat je de ganse dag blijft rondlopen met een ambetant en stresserend gevoel, dat je door het toepassen van de ontstresstool onmiddellijk weer helder en oplossingsgericht verder kan met je dag en je beter voelt in je vel.

Deze tool kan je dus situatie per situatie inzetten.

Hoe vaker je hem doet, hoe beter je je in je vel zal voelen en des te meer jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd zal worden.

Hoe komt dat dit zo snel werkt en dat ik in minder dan 5 minuten van stress afgeraak?2021-04-30T19:31:57+02:00

Tijdens het uitvoeren van de ontstresstool, ga je heel even focussen op jouw stress, door er aan te denken of deze te voelen.
Onderliggend haalt jouw onderbewuste alle stresstriggers die daarbij horen naar boven op razendsnel tempo.
Door daaropvolgend bepaalde instructies te geven aan je onderbewuste, creëer je de veiligheid om hier een neutrale herinnering van te maken,
waardoor de alarmsignalen die verbonden zijn aan deze situatie helemaal verdwijnen en gebundeld worden tot een neutrale herinnering.
Als je nadien terug denkt aan dezelfde stressvolle situatie zal je meteen verschil merken, ofwel voel je je lichamelijk meer ontspannen ofwel kan je er meer van op afstand naar kijken en is de emotionele beladenheid ervan verdwenen.

Wanneer weet ik dat dit echt iets voor mij is?2021-04-30T19:29:22+02:00

Als je op ieder moment van de dag snel weer verder wil kunnen;
Je jezelf niet meer wil verliezen in stress, maar je energiek en vitaal wil voelen;
Je wil stoppen met piekeren en beter wil slapen;
Je een diepgaande zelfcoachingstechniek voor altijd in je rugzak wil hebben zitten;
Je geen slachtoffer meer wil zijn van de omstandigheden maar zelf verantwoordelijkheid wenst te nemen;
Je klaar bent om voor verandering te gaan!

Waarom werken andere methodes die ik al ondernomen heb veel minder effectief?2023-09-15T14:58:55+02:00

Coaching op bewust niveau richt zich voornamelijk op het directe bewustzijn van een persoon, het deel van de geest waarin we actief denken, redeneren en beslissingen nemen.
Het is praktisch en direct, en richt zich vaak op het hier en nu. Terwijl dit zeer effectief kan zijn voor veel uitdagingen, zijn er bepaalde diepgewortelde overtuigingen en patronen die mogelijk beter worden aangepakt met methoden die zich richten op het onderbewuste niveau.

Waarom heeft coaching op onderbewust niveau vaak de voorkeur boven methoden die zich enkel richten op het bewuste niveau?

 1. Diep Gewortelde Overtuigingen: Ons onderbewustzijn herbergt diepgewortelde overtuigingen en patronen die vaak ontstaan in onze kindertijd. Deze overtuigingen kunnen onze gedachten, gevoelens en gedrag in ons dagelijks leven sterk beïnvloeden. Door direct met het onderbewustzijn te werken, kunnen we deze kernovertuigingen aanpakken en blijvende veranderingen teweegbrengen.
 2. Automatische Reacties: Het onderbewuste regelt veel van onze automatische reacties en gewoonten. Wanneer we proberen veranderingen door te voeren op puur bewust niveau, kan dit vaak leiden tot weerstand van deze geautomatiseerde patronen. Door te focussen op het onderbewuste, kunnen we deze automatische reacties herprogrammeren.
 3. Emotionele Verwerking: Het onderbewustzijn speelt een cruciale rol bij het verwerken van emoties. Door te werken op dit niveau, kunnen we emotionele blokkades op heffen die ons belemmeren ons volledige potentieel te bereiken.
 4. Blijvende Verandering: Veranderingen die worden doorgevoerd op onderbewust niveau hebben een blijvender effect dan die op bewust niveau. Dit komt omdat het onderbewustzijn een krachtige invloed heeft op ons gedrag en onze besluitvorming, veel meer dan het bewuste niveau.

In conclusie, terwijl coaching op bewust niveau zeker waardevol kan zijn voor het aanpakken van onmiddellijke problemen en het stellen van doelen, biedt coaching op onderbewust niveau de mogelijkheid om diepere en blijvendere veranderingen te realiseren. Door te focussen op het onderbewuste, kunnen we een steviger fundament creëren voor persoonlijke groei en zelfontdekking.

Ik ga met beiden aan de slag tijdens de coaching waardoor je op je volle 100% potentieel gedragsverandering kan creëren.
Snel, blijvend en diepgaand tot op celniveau.

Praktische details

Tijdens deze workshop leer je:
(Momenteel wordt deze helemaal herschreven:  dit is info van vroeger aanbod maar zal allesinds ook geïncorporeerd zitten in de nieuwe training)

Stress in het brein:

 • Wat stress is:
  dit omvat niet alleen ‘bewuste’ stress maar ook stress die je onbewust helemaal uitputten: piekeren, vervelende herinneringen, lichamelijke klachten;
 • Jouw stressgedrag leren (h)erkennen
  (is handig nu je ook weet hoe je er definitief komaf mee kan maken);
 • Hoe de hersenen normaal samenwerken zonder stress (verbonden brein);
 • Wat er in jouw hersenen en lichaam gebeurt wanneer triggers jou in stressmodus brengen;
 • De eigenschappen, werking en impact van het bewustzijn en onderbewuste bij stress en in ‘verbonden brein’;
 • De stresstriggers in jouw brein definitief opheffen.

Praktijk: ‘Het ABC van ontstressen’

 • Aanleren van de tool die je nadien met gemak zelf kan toepassen om definitief stress te schrappen, jouw EHBO tool:
  Dit is een heel praktische oefening waarbij je jezelf snel, blijvend en diepgaand ontstresst (gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde technieken);
 • De stress in jouw brein en in jouw lichaam definitief leren opheffen.

De training loopt over 2 dagen.

Tarief:

1.750 EUR

Eerstvolgende data:

 • Momenteel staan er geen data gepland wegens herwerking training!
  Stuur gerust een seintje indien interesse!
  Dan hou ik je als eerste op de hoogte zodra de training live is!

Vanaf 3 deelnemers gaat workshop gegarandeerd door.
Indien minder is een verplaatsing naar een latere datum mogelijk.

IK SCHRIJF ME IN

Indien deze data niet lukt voor jou, geef alvast jouw interesse mee dan blijf je verder op de hoogte van toekomstige data.

Go to Top