fbpx
Contact2021-05-27T12:34:17+02:00

Telefoon

Email

Contacteer me


Testimonials

“Ik ben meer dan 10 jaar lang echt aan de slag gegaan om oplossingen te zoeken. Om mensen te contacteren van wie ik dacht ‘die kunnen mij wellicht helpen’. Het effect van transformerend coachen is echter helemaal anders. Om te beginnen is het niet nodig om altijd weer in datzelfde potje van jouw eigen miserie te roeren en energetisch gezien betekent dat ook dat je dus niet blijft hangen in dat negatieve verhaal. Het effect is bijzonder snel. Dit is de graal waar we allemaal naar op zoek zijn. Je staat zo stevig gegrond in jezelf dat je klaar bent voor alles wat op jouw pad kan komen. Dit geeft je echt handvaten waarmee je ongelooflijk snel door die struikelblokken heen kunt. Het brengt een totaal nieuw perspectief. Het zet je vooral veel steviger verankerd in jezelf. Je kunt veel beter tegen een stoot als je dit gevolgd hebt. Van alles wat ik al geprobeerd heb, zou ik zeggen “dit is de beste aanrader die ik je kan doen”. Het is de eerste keer dat ik gevoel heb dat ik “leider ben van mijn leven/business”. Dat is de eerste keer in 61 jaar! Het voelt zalig, het voelt goed. Dit is elke EURO waard!”

Hilde D.M. – 61 jaar

FAQ

Wat houdt deze ontstresstool in?2021-04-13T10:43:13+02:00

Deze ontstresstool is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde technieken. Het is een soort opeenvolging van stappen die je doorloopt waardoor je de veiligheid in jouw systeem brengt om definitief komaf te maken met alle stresstriggers die hangen aan een welbepaalde stressvolle situatie. Daardoor creëer je een neutrale herinnering waardoor de emotionele beladenheid van trauma, angst, stress,… er helemaal afgaat en je weer normaal kan functioneren.

Moet ik mijn ziel bloot leggen?2021-04-13T10:43:20+02:00

Nee, we hoeven niet in het verhaal te gaan, niet door een tunnel van pijn en verdriet.

Tijdens een controleverlies (een trauma, ingrijpende gebeurtenis,…) produceert jouw lichaam tal van processen, waaronder een serieuze cortisolshot om jou zo snel mogelijk alert te maken om jezelf in veiligheid te brengen.

Deze cortisolshot zorgt er voor dat alle zintuiglijke signalen op dat moment gedefragmenteerd worden opgeslagen, er wordt met andere woorden geen herinnering aangemaakt.

Elk zintuiglijk signaal wordt elk apart met een alarmcode aan jouw amygdala (jouw gevarenscanner) gehangen, gedefragmenteerd.

Jouw gevarenscanner scant voortdurend jouw omgeving om te zien of er gevaar is en van moment dat er 3 zintuiglijke signalen binnenkomen, die jou onbewust capulteren naar een welbepaald controleverlies uit het verleden, ga je in de stress. Bewust kan je dit niet weten omdat je er geen herinnering van gemaakt hebt.

Met de ontstresstool bundelen we deze alarmcodes tot een neutrale herinnering waardoor je opnieuw innerlijke rust kan ervaren, want op dat moment is er geen reëel gevaar en hoef je ook niet voor in de stress te gaan.

Aangezien er dus geen herinnering wordt gevormd tijdens controleverlies, is het dus ook niet nodig om in het verhaal te gaan als je komaf wil maken met deze stress/traumatriggers.

Voor wat kan ik deze ontstresstool toepassen?2021-04-13T10:43:28+02:00

Teveel om op te noemen. Je kan het hanteren als een EHBO-tool, die je voor alle onrust, onmacht, onzekerheid, ongenoegen kan inzetten. Je kan het gebruiken voor controleverlies uit het verleden, heden, toekomst. Zowel voor mentale, fysieke als emotionele issues. Je maakt komaf met alle soorten nefaste gedragingen zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak (alle stressvolle vecht-, vlucht- en bevriesreacties).

Wat is mijn onderbewuste?2021-05-10T10:47:55+02:00

Jouw onderbewuste is jouw unieke database waarin al jouw levenservaringen opgeslagen zitten.
Dit regelt ook volautomatisch jouw bloeddoorstroming, jouw ademhaling, jouw hartslag.
Het bevat al jouw automatische processen en impulsen.
Alsook jouw overtuigingen, zelfbeeld, gewoontes, …

Indien je gedragsverandering wil creëren, ga je best zowel met je bewust als onderbewustzijn aan de slag.
Door met je volledige potentieel aan de slag te gaan, ervaar je snel blijvende verandering.

Bij de toegepaste methodieken geven we welbepaalde instructies, commando’s aan het onderbewuste waardoor het eerst de veiligheid creëert in jouw systeem om nadien bepaalde zaken te veranderen zoals jij het wenst. We checken elke keer af of een welbepaalde verandering het allerbeste is voor jou. Indien dit alles ok is , is de weg vrij om de beste versie van jezelf neer te zetten. Hoe minder stress, hoe beter jij je in jouw vel zal voelen.

Is het mindfulness of yoga?2021-04-13T10:43:38+02:00

Nee dat is het absoluut niet. Dit zijn zeer goede ontspanningstechnieken maar het haalt de stresstriggers niet definitief weg.

Met de ontstresstool die ik jou aanleer, haal je jouw stresstriggers definitief weg van een welbepaalde stressvolle situatie. Hierdoor zal je anders reageren als je terug in een gelijkaardige situatie terecht komt in plaats van terug opnieuw in gekende stress te schieten. Je wordt oplossingsgerichter, creatiever, je voelt je beter in jouw vel, je krijgt een rustigere kijk op alles.

Neem een kijkje in mijn aanbod

Ik ben er zeker van dat als je verandering wenst, je hoe dan ook een perfecte match zal vinden in het aanbod om jou snel, blijvend en efficiënt leider te maken van jouw leven/business

Naar het aanbod
Go to Top