Ontvang inspiratiebrief

Schrijf je in om geïnspireerd te worden met de mogelijkheden wat je voor jouw eigen lichaam en geest kan verwezenlijken

Boek ‘Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten’ ziet het daglicht

‘Het ABC van ontstressen’ is een methode om in minder dan vijf minuten te ontstressen. Deze is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan.

Het boek ‘Ontstressen in minder dan vijf minuten’ ziet het daglicht op 2 december 2018.

Marina Riemslagh geeft een degelijke kijk op wat stress is en hoe je die daadwerkelijk kan opheffen: snel en blijvend. Het boek bevat naast wetenschappelijke achtergrond, gebracht op een eenvoudige manier, ook meer dan 100 getuigenissen over ervaringen met ‘Het ABC van ontstressen’.

De ontstresstool die hierin vermeldt staat, leer ik je zeker en vast aan tijdens individuele begeleidingen, workshops,… omdat het zo belangrijk is om jouw stresstriggers definitief kwijt te raken. Aangezien chronische stress de grote boosdoener is van vele mentale, emotionele en lichamelijke klachten.

Ik kreeg de eer om de cover van dit boek mee vorm te geven. Deze bijdrage is voor mij heel waardevol aangezien ik de fakkel (de kennis en kunde) wil doorgeven aan zoveel mogelijk mensen zodanig dat ook jij zo snel mogelijk terug gaat stralen van binnenuit. Je levenskwaliteit zal een flinke boost krijgen, zodra je dit ontstressproces onder de knie hebt, en toepast wanneer nodig!

Dit proces is enorm waardevol in ieders leven… zowel op professioneel als op privé-vlak.

WIL JE JOUW STRESS VOORGOED DE BAAS WORDEN?
DAN MOET JE DIT GEWOON KENNEN EN TOEPASSEN!

En ik beloof je… dat je het jezelf nooit zal beklagen!
Wie verandering wil…. zal verandering krijgen!

Exemplaar te verkrijgen in mijn praktijk of op bol.com

Wil je liever individuele coaching om nog diepgaander komaf te maken met jouw innerlijke blokkades… boek dan snel jouw intakegesprek op www.de-fakkel.be

Because I want only the very best for YOU!